• خواندن
  • نمایش تاریخچه
  • ویرایش
 

ارنست فلویر

ذخیره مقاله با فرمت پی دی اف



«کاپیتان ارنست فلویر»، مکتشف ، سیاح ، نویسنده انگلیسی، در سال ۱۸۵۲ م، در شهر لندن به دنیا آمد. از نحوه زندگی، تحصیلات، اساتید و... وی، اطلاعی در دست نیست.



همین قدر می‌دانیم که وی، نخستین رئیس ایستگاه خط تلگراف شرکت هند و اروپایی جاسک بوده است. بعد از طغیان و قیام هند در سال ۵۸- ۱۸۵۷ م، دولت انگلستان نیاز شدیدی داشت که بین هندوستان و لندن ارتباط مستقیمی برقرار گردد. در سال ۱۸۶۲ م، دولت انگلیس از طریق کراچی پاکستان خط تلگراف را تا چابهار ادامه داد و در سال ۱۸۴۸ م، تا شهرستان جاسک گسترش یافت و از آن جا تا بوشهر ، توسط کابل‌هایی که در دریا کار گذاشته شده بود، دو کشور را به هم متصل می‌نمود.
فلویر، از ۱۷ سالگی در شرکت تلگراف هند مشغول به کار گردید. بعد از سال‌ها خدمت در چنین ایستگاه‌هایی، در سال ۱۸۸۷ م، از فرصت مرخصی طولانی خود استفاده نمود و در حالی که بیمار بود، با مسئولیت و هزینه ی خود، تصمیم گرفت که مسیر ناشناخته ی جاسک، بشکرد (مکران) میناب را طی کند و از مسیر کرمان ، سفر خود را ادامه داده تا سرانجام بعد از رسیدن به بصره و بغداد ، از مرز ترکیه بگذرد و به سرزمین خود برسد.


کتاب «رحلة الکابتین فلویر ۱۸۷۶ عبر الساحل نهایة عهد الحکم العمانی مع ملحق الاحداث التاریخیة»، شرح این مسافرت می‌باشد که توسط بن دغار نوشته شده است.
«بلوچستان ناشناخته» عنوان کتابی بسیار باارزش است که وی در سال ۱۸۸۲ م، آن را در لندن به چاپ رسانده است.
وی، در سال ۱۹۰۳ م، در قاهره ، از دنیا رفته است.


رحلة الکابتن فلویر (کتاب) .


نرم افزار جغرافیای جهان اسلام، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی.




جعبه ابزار