• خواندن
  • نمایش تاریخچه
  • ویرایش
 

ارتباط بهائیت و صهیونیسم

ذخیره مقاله با فرمت پی دی اف



ارتباط بهائیت و صهیونیسم، در بحبوحه جنگ جهانی اول خود را نشان داد. وقتی قشون غاصب انگلیس برای درهم کوبیدن دولت مسلمان عثمانی در خاورمیانه و هرگونه مقاومت خلق ستمدیده فلسطین (که در آن زمان جزئی از امپراطوری عثمانی بود) به حیفا وارد می‌شود و با کمبود آذوقه رو‌برو شده و در خطر شکست قرار میگیرد، عباس عبدالبهاء که این موضوع را متوجه می‌شود پس از گفتگو با افسران ارشد انگلیسی آنها را از نگرانی خارج می‌کند و می‌گوید: " من به‌اندازه ارتش شما آذوقه دارم و درب انبارهای خویش را که از قبل آذوقه زیادی در آن پنهان کرده بود بر روی سپاهیان انگلیسی می‌گشاید " و این موضوع باعث پیروزی سپاهیان انگلیس در فلسطین می‌شود.
[۱] لیدی بلامفیلد، " the chosen highway " ، ص ۲۱۰.




ناشر این کتاب در پاورقی صفحه ۲۱۰ خود
[۲] لیدی بلامفیلد، " the chosen highway " ، ص ۲۱۰.
اضافه می‌کند که خانم بلامفیلد اکثرا یادآوری می‌کرد که این مخازن گندم عبدالبهاء در زمان سلطه قشون عثمانی مخفی‌گاه خوبی برای حفظ گندم‌ها بوده است! و بدین‌ترتیب راه برای تحکیم تسلط ارتش انگلیس و مقدمات حمایت از تشکیل یک دولت یهود در منطقه فلسطین هموار می‌گردد. جالبتر آنکه عبدالبهاء این سلطه غاصبانه دولت استعمارگر انگلیس را بر سرزمین فلسطین به " برپا شدن خیمه‌های عدالت " تعبیر نموده و بر این نعمت عظمی خدای را سپاس میگذارد و تاییدات جرج پنجم امپراطور انگلستان را مسئلت و جاودانگی سایه این امپراطور تجاوزگر را بر آن سرزمین آرزو میکند!! !
[۳] قطب بن محیی، عبدالله، مکاتیب، ج۳، ص ۳۴۷.
نامه به شرح متن زیر خطاب به امپراطور انگلیس صادر نموده است:
"الهم‌اید الامبراطور الاعظم جرج الخامس عاهل انکلترا بتوفیقاتک الرحمانیه و ادم ظلها الضلیل علی هذا الاقلیم الجلیل "
[۴] قطب بن محیی، عبدالله، مکاتیب، ج۳، ص۳۴۷.
یعنی خداوندا جرج پنجم پادشاه انگلستان را بتوفیقات رحمانی خویش تایید کن و سایه‌اش را بر این سرزمین (فلسطین) همیشگی و جاودانه دار...این موضوع اثرات فراوانی بر مبارزان فلسطینی می‌گذارد بطوریکه جمال پاشا حاکم دولت عثمانی که در مقابل سپاه انگلیس مقاومت مینمود آنقدر از این موضوع عصبانی می‌شود که می‌گوید‌: " هرطور میل عباس افندی باشد بین دار زدن و کشتن مختار است هرکدام را خواست او را مجری کنم.
[۵] مؤید، حبیب، خاطرات حبیب، ج ۱، ص ۴۴۶.



عبدالبهاء مراحم عالیه خویش را نثار یهودیان می‌کند بلکه با هدایت استعمارگران انگلیسی به ظاهر پیشگوئی می‌کند که: " اینجا فلسطین است اراضی مقدسه است عنقریب قوم یهود باین اراضی بازگشت خواهند نمود سلطنت داودی و حشمت سلیمانی خواهند یافت. این از مواعید صریحه الهیه است و شک و تردیدی ندارد قوم یهود عزیز می‌شود در ظل امر وارد می‌شود و تمام این اراضی بایر آباد و دائر خواهد شد تمام پراکندگان یهود جمع می‌شوند و تردیدی در آن نیست مقام اعلی به بهترین طرزی ساخته خواهد شد، دعا و مناجات انبیای الهی به هدر نمی‌رود و وعده‌های الهی تماما تحقق خواهد یافت. اسارت و دربدری و پراکندگی یهود مبدل به عزت ظاهری آنها می‌شود حتی بحسب ظاهر عزیز خواهند شد"
[۶] مؤید، حبیب، خاطرات حبیب، ج ۱، ص ۲۰.
و سپس زمانی که پیروزی اسرائیل مسجل می‌شود عبدالبهاء دست به آستان الهی برداشته برای عزت اسرائیل و شوکت یهودیان که توانسته‌اند مردم فلسطین را آواره و در بدر نمایند دعا میکند و می‌گوید: اسرائیل عنقریب جلیل گردد و این پریشانی بجمع مبدل شود، شمس حقیقت طلوع نمود و پرتو هدایت بر اسرائیل زد تا از راههای درو با نهایت سرور به ارض مقدس ورود یابند " و سپس از صمیم قلب بزرگی یهود را از خداوند بزرگ مسئلت دارد که: "‌ای پروردگار وعده خویش آشکار کن و سلاله حضرت جلیل را بزرگوار فرما توئی مقتدر و توانا و توئی بینا و شنوا و دانا "
[۷] مؤید، حبیب، خاطرات حبیب، ج ۱، ص۵۳.
در مقابل دولت اسرائیل بسیار نمک‌ناشناس خواهد بود اگر به این الطاف پاسخ نگوید این است که وظیفه خویش را عمل نموده همه‌گونه وسائل راحتی و آسایش اهل بهاء را فراهم می‌آورد شوقی افندی می‌گوید: " دولت اسرائیل وسائل راحتی ما را فراهم کرد "
[۸] اخبار امری سال ۱۰۷ بدیع، شماره ۸ ، ص ۲.
و سپس درحالیکه در اغلب کشورهای اسلامی شعائر امر بهائی ممنوع اعلام گردیده دولت اسرائیل همه‌گونه آزادی را به بهائیان ارزانی داشته حتی آنها را از مالیاتهای گزاف معاف می‌کند: " در ارض قدس شعائر امریه بی‌پرده و حجاب مجری گشت و تسجیل عقدنامه بهائی در دوائر حکومتی و معافیت مقامات و توابع آن از رسوم دولت از طرف اولیای امور تصویب گردید.
[۹] بدیع، توقیعات مبارکه نوروز ۱۰۱، ص ۱۵۹.



می‌دانید که برای کشوری که در حال جنگ است کمک‌های مالی بسیار حیاتی است تا بتواند دشمن را از پای درآورد، دولت اسرائیل هم که در آن زمان با ملت محروم فلسطین در حال جنگ بوده به این کمک‌های مالی بسیار محتاج بوده و در پی جمع‌آوری اعانات مختلف از یهودیان و دول اروپائی بوده است، اما یادش نمی‌رود که هرگز به " دوستان خودش" فشاری وارد نیاورد و " متحدانش " را در مضیقه نگذارد به این خاطر تمام مصالح ساختمانی سنگین قیمت بهائیان را که از خارج (بخصوص ایتالیا) برای ساختن مقام اعلی (مقبره علی محمد باب) و دیگر ساختمان‌های مقر بهائیان در حیفا و عکا وارد می‌شود از گمرکی‌های سرسام آور بکلی معاف می‌کند: " دولت اسرائیل برای مصالح ساختمانی مقام اعلی گمرک نمی‌گیرد "
[۱۰] اخبار امری، شهریور ۱۳۳۰، شماره ۵، ص۱۱ ،ستون دوم.
و از همه جالبتر، سخنان خانم روحیه ماکسول، همسر آمریکائی شوقی ربانی است که الحق در مقام کنیز بهاالله (امه البها ء) حرف آخر را در مورد رابطه بهائیت با اسرائیل و صهیونیسم ادا کرده است و ابراز داشته که: " من ترجیح می‌دهم که جوانترین ادیان (بهائیت) از تازه‌ترین کشورهای جهان (اسرائیل) نشو و نما نماید و در حقیقت باید گفت آینده ما (یعنی بهائیت و اسرائیل) چون حلقه‌های زنجیر بهم پیوسته است "
[۱۱] اخبار امری، دیماه ۱۳۴۰، شماره ۱۰، شماره صفحات مسلسل ۶۰۱، ژانویه ۱۹۶۲، آخرین پاراگراف.
واقعا چشم خلق‌های مستضعف جهان بویژه ملت آواره فلسطین به این کلمات روشن باد!! ! حتما شایسته است که تمامی محافل بهائی جهان این جمله سرکارخانم را بر سر در ورودی مراکز خویش نصب کنند تا خیلی صریحتر " متحدان اسرائیل " شناسائی شوند و آرمانهای بهائیت واضح گردد و معلوم شود که اهداف بهائیت چیست. که با اهداف دولت اسرائیل چون حلقه‌های یک زنجیر به هم پیوسته است؟ دقت کنید: " حلقه‌های یک زنجیر" یعنی ایندو همراه و همگام، با تمامی قوا از اهداف شوم خویش دفاع می‌کنند و بسوی یک هدف گام برمیدارند!!


۱. لیدی بلامفیلد، " the chosen highway " ، ص ۲۱۰.
۲. لیدی بلامفیلد، " the chosen highway " ، ص ۲۱۰.
۳. قطب بن محیی، عبدالله، مکاتیب، ج۳، ص ۳۴۷.
۴. قطب بن محیی، عبدالله، مکاتیب، ج۳، ص۳۴۷.
۵. مؤید، حبیب، خاطرات حبیب، ج ۱، ص ۴۴۶.
۶. مؤید، حبیب، خاطرات حبیب، ج ۱، ص ۲۰.
۷. مؤید، حبیب، خاطرات حبیب، ج ۱، ص۵۳.
۸. اخبار امری سال ۱۰۷ بدیع، شماره ۸ ، ص ۲.
۹. بدیع، توقیعات مبارکه نوروز ۱۰۱، ص ۱۵۹.
۱۰. اخبار امری، شهریور ۱۳۳۰، شماره ۵، ص۱۱ ،ستون دوم.
۱۱. اخبار امری، دیماه ۱۳۴۰، شماره ۱۰، شماره صفحات مسلسل ۶۰۱، ژانویه ۱۹۶۲، آخرین پاراگراف.



سایت پژوهه، برگرفته از مقاله «ارتباط بهائیت با اسرائیل صهیونیسم»، تاریخ بازیابی ۹۵/۱۱/۲۳.    


رده‌های این صفحه : مقالات پژوهه




جعبه ابزار